من به طور تصادفی 4 لقمه نان پارمزان دومینو را حدود 2 ماه در یخچالم (در کیسه پلاستیکی) گذاشتم. آیا هنوز هم برای خوردن خوب هستند؟ : تغذیه


من حدود دو ماه پیش دومینو گرفتم (بدهم یا ببرم) و مقداری از لقمه های پارمزان آنها را با پیتزایم تهیه کردم و 4 عدد دیگر برایم باقی ماند ، بنابراین آنها را در قسمت پایین یخچالم گذاشتم و گفتم “بعداً آنها را می خورم” به من آنها را کاملاً فراموش کردم تا اینکه امروز زودتر آنها را کشف کردم. من می خواهم آنها را بخورم اما آیا فکر می کنید آنها تا به حال یک کپک یا چیز دیگری (مانند وسط یا هر قسمت داخل) داشته اند؟ آنها از بیرون کاملاً طبیعی به نظر می رسند. ما از هر گونه بینش یا توصیه ای قدردانی می کنیم! با تشکر 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *