با توجه به ارزش غذایی ، چرا کسی شیر کامل را بر شیر بدون لاکتوز ترجیح می دهد؟ : تغذیه


تفاوت قابل توجهی بین شیر نیمه چرب یا بدون چربی در مقایسه با شیر کامل وجود دارد. بسیاری از ارزش های تغذیه ای کاهش یا حتی نصف می شود. مردم معمولاً نگران مصرف چربی یا کربوهیدرات (به شکل قند) هستند اما پروتئین و سایر مواد مغذی مورد نیاز نیز تا آنجا که می توانم بگویم نصف می شود.

با این حال ، به نظر می رسد که تنها شیر بدون لاکتوز در چربی ها و قندها با حفظ پروتئین ها استخراج می شود.

با توجه به عدم تحمل لاکتوز و عدم توجه به ارزش غذایی ، چرا کسی شیر کامل را بر شیر بدون لاکتوز ترجیح می دهد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *