آیا تخلیه آب جایی که ماکارونی گندم کامل پخته اید به این معنی است که برخی از مواد مغذی را از دست می دهد؟ : تغذیه


به طور کلی هنگام پختن ماکارونی ، آن را در آب بیشتری از مقدار مورد نیاز می جوشانید و پس از پخت ماکارونی (حداقل در ایتالیا حداقل) آب باقی مانده را تخلیه می کنید ، اما طبق برچسب تغذیه ماکارونی سبوس دار Barilla ، 100 گرم آن را دارد

– 45٪ RDI فسفر

– آهن 21 درصد

– 24 درصد منیزیم

– 21 درصد روی

آیا مواد مغذی در آب دور ریخته از بین می روند؟ آیا ماکارونی باید در آب کافی پخته شود تا همه آن را جذب کند؟ من تا به حال نشنیده ام که کسی آن را به این شکل بپزد ، اما شاید اینطور باشد.

شما چی فکر میکنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *