گوشت محاسبه کالری



با نزدیک شدن به تعطیلات ، من تعجب می کنم که چگونه می توان کالری را برای بوقلمون ، ژامبون و غیره شمارش کرد. من دیروز ژامبون خریدم که 120 کالری (4 گرم چربی ، 16 گرم پروتئین) در هر 3 اونس دارد. این پخته نشده یا پخته نشده است؟. من قصد دارم ژامبون را به طور معمول در فر بپزم و سپس ژامبون خود را بعد از آن با مقیاس خوب تقسیم کنم. آیا 3oz هنوز هم با 120 کالری برابر است یا باید اندازه سهم خود را در تفاوت وزن پخته و غیر پخته تنظیم کنم؟ هنوز نتوانسته ام پاسخ روشنی را در اینترنت پیدا کنم. ممنون بابت وقتی که گذاشتید!

ارائه شده توسط / u / AcanthaceaeOdd1466
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *