نسبت 6 کنترل شده ، آیا خطر مصرف 60-80 گرم امگا 6 در روز از دانه وجود دارد؟ : تغذیه


به عنوان مثال دانه هایی مانند تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان دارای 20 گرم امگا 6 در 100 گرم هستند. آیا خوردن 300 گرم در روز منجر به 60 گرم امگا 6 خطرناک است؟

ویرایش: پوسیدگی و اکسیداسیون یک مشکل است اما معمولاً بر روغن ها و چربی های گرم شده تأثیر می گذارد. این در مورد دانه ها است آیا نورپردازی و اکسیداسیون بر دانه های خام نیز تأثیر می گذارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *