نحوه پخت ذغال چوب: 9 نکته و ترفند


امسال خودتان را به چالش بکشید. یاد بگیرید که به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، بر یک کوره ذغال چوب مسلط شوید.

در حالی که چیزهای زیادی برای یادگیری نحوه صحیح کباب کردن ذغال وجود دارد ، مواردی وجود دارد که برای شروع ایمن باید بدانید.

ادامه را بخوانید و مزایا و معایب استفاده از کوره ذغال چوب ، نحوه پخت همه چیز ، از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و برخی اشتباهات رایج که باید از آنها اجتناب کنید را بیاموزید.

اطمینان حاصل کنید که این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای جلسه آشپزی تابستانی ترکیب کرده اید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای روشن کردن آن از روش دودکش استفاده کنید

این روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ ، به دلیل سهولت آن ، ترجیح می دهند.

ابتدا باید یک دودکش بسازید و سپس چند قدم با روشن شدن کوره فاصله داشته باشید:

  • دودکش استارت خود را با ذغال مورد علاقه خود بار کنید.
  • مقداری کاغذ زیر دودکش در انتهای گریل خود قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و بس گرمای کاغذ بالا می رود و زغال را تا انتها روشن می کند.

هاس توصیه می کند که به ذغال 10-15 دقیقه زمان دهید تا کاملاً مشتعل شود.

سپس ، هنگامی که سفید شدند ، شما آماده هستید که ذغال خود را در کوره بریزید.

2. سریع کباب پز خود را گرم کنید

هنگام کار با کوره ذغال سنگ باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اینجاست که یاد می گیرید چگونه دریچه های خود را کار کنید.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از The Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش گرمتر می شود.” اطمینان حاصل کنید که دریچه های روی گریل را باز کنید تا هوا به داخل آتش نریزد. »

هاس می افزاید: “اکثر کوره های ذغال سنگ دارای دریچه تهویه پایین و بالا هستند.”

او توضیح می دهد که دریچه پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین وقتی من می خواهم کوره من سریع گرم شود ، “دریچه پایینی خود را کاملاً باز و نیمه بالایی را نیمه باز نگه می دارد”.

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما برای بهترین نتایج کبابی گرمای ثابت می خواهید و این بستگی به دریچه های تهویه شما نیز دارد.

هاس می گوید: “وقتی به دمای مطلوب رسیدم ، من دریچه پایینی خود را کمی می بندم ، بنابراین فصل کباب کردن من ثابت می ماند.”

4. عناصر را رعایت کنید

هاس توضیح می دهد: “باد و دمای محیط در خارج از منزل همچنین حرارت زغال سنگ شما را کاهش می دهد ، که می تواند زمان پخت غذا را بیشتر کند.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه کباب کردن برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی دو منطقه ای استفاده کنید

این امر پیچیده به نظر می رسد ، اما شما به سرعت بر آن مسلط می شوید: ذغال روشن خود را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف کباب پز داغ بخورد در حالی که طرف دیگر آن در دمای پایین تر باشد” ، هاس گفت.

کیمزال می گوید: “غذاهای سریع پخت باید درست بالای زغال سنگ قرار گیرد.” این شامل خرد کردن گوشت خوک یا استیک زنجبیل زنجفیلی است.

او می افزاید: اگرچه “غذاهای پخت طولانی تری را می توان در کنار زغال سنگ قرار داد ، بنابراین حرارت غیر مستقیم دریافت می کنند.” این روش را با سالاد رومی کبابی و گردو امتحان کنید.

خطاهای کباب ذغال که باید از آنها اجتناب کرد

همبرگر و سایر غذاها را روی توری ذغالی ببندید

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. درب اضافی را باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط درب را باز کنید تا غذای خود را اضافه کنید یا وضعیت آشپز را بررسی کنید.” اگر به بلند کردن آن ادامه دهید ، “هنگام بازکردن درب کوره گرمای زیادی را از دست می دهید و زمان لازم است تا کوره شما دوباره به دمای خود برسد.”

7. سرعت عمل را افزایش دهید

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتیجه آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر قبلاً چند بار درپوش را بالا آورده اید ، بروید و دقیقه بیشتری به زمان پخت خود اضافه کنید.

۸ Sk مصرف زغال سنگ

هاس می گوید به راحتی می توانید از دریچه های هوا برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای کوره ذغال خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط هدف گذاری رویکرد کم و آهسته به این معنا نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. گرد و غبار قدیمی را در کوره خود بگذارید

قبل از روشن کردن آجر یا توده های جدید ، می خواهید گرد و خاک قدیمی را پاک کنید. کیمزال توضیح می دهد که “ممکن است خاکستر زیادی در کباب پز وجود داشته باشد تا زغال چوب مشتعل شود”.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *