نحوه پخت استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه استیک را به صورت کامل کباب کنید؟ چیزهای کمی استیک آبدار و نرم را با پوسته سبک و دودی می زنند.

دیگر نگران نباشید-ما چند نکته ساده در آشپزی برای پختن استیک های سریع کبابی و مناسب پخت داریم.

مرحله 1: گوشت گاو را با سنگ مرمر انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بهترین برش گوشت گاو برای استیک کبابی باید با مقدار زیادی سنگ مرمر نرم باشد ، کک های چربی سفید موجود در گوشت. چربی مرمر در حالی که استیک شما در حال کباب شدن است ، ذوب می شود و گوشت طعم دار را در حالی که آبدار و نرم است ، می ریزد. “

اگر مراقب میزان مصرف چربی خود هستید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody می گوید: “بهترین آرد سوخاری یک انتخاب خوشمزه اما باریک برای کباب کردن است.”

سایر برش های گوشت گاو با سنگ مرمر کافی برای استیک کبابی عبارتند از:

  • استیک نواری (به عنوان مثال نوار نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک آجیل بالا
  • مینیون یا فیله نازک
  • دامن یا استیک جانبی

استیک شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا بدون پختن بیش از حد گوشت داخل آن ، زغال چوب خوبی تولید کند.

استثنا استیک ها یا دامن های جانبی است که باید بعد از پخت نازک و در مقابل دانه ها بریده شوند تا فیبرهای ماهیچه ای سخت تر بریده شوند.

این استیک ها بهتر است روی تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: استیک را آماده کرده و مزه دار کنید

قبل از چاشنی ، استیک های خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا سطحی خشک برای چاشنی ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای کمک به چشیدن طعم ها بهتر در گوشت ، استیک های خود را به صورت متقاطع در هر دو طرف قبل از افزودن روبی یا ماریناد به هم بزنید.”

برای طعم و مزه ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ، چاشنی های آماده استیک را در فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید. همچنین می توانید با ترکیب ترکیبی از موارد زیر ، خود را بسازید:

  • نمک
  • فلفل
  • پودر سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • لوله های کاین یا دانه های فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای استیک های سخت تر یا استیک دامن ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – معمولاً با روغن و اسید تهیه کنید – استفاده کنید تا استیک نرم تر از یک مالش خشک شود.

اجازه دهید استیک های شما حداقل 30 دقیقه مارین شوند تا طعم آن خیس بخورد.

معمولاً ماریناد استیک شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها تا دمای اتاق افزایش پیدا کنند

استیک های تزیین شده خود را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه روی میز بمانند تا به دمای اتاق نزدیک شود.

کباب کردن یک استیک در زمان سرد به این معنی است که داخل استیک نیاز به پخت طولانی تر دارد و احتمالاً منجر به پخت بیش از حد بیرونی می شود.

مرحله 4: استیک گریل را روی توری های داغ و تمیز کباب کنید

استیک را روی گریل بپزید

اکنون که آماده شده اید ، وقت آن است که نحوه کباب کردن استیک را بیاموزید. شروع با کباب پز تمیز به استیک کبابی شما علائم جذاب زغال سنگ می دهد.

“مقداری روغن روی گریل بکشید تا استیک به چوب های شما نچسبد. استیک یک گوشت سریع پخت است و به یک کباب داغ از قبل گرم شده در دمای 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد. “

چه مدت باید استیک را روی گریل بپزید؟ از همه طرف چطور؟

تنظیم یک استیک خاص برای یک استیک دشوار است زیرا این بستگی به اندازه استیک شما ، ضخامت شما و طعم مطلوب دارد.

  • می توانید استیک های خود را برای 2-3 دقیقه در گریل جستجو کنید و آنها را در طرف دیگر تکرار کنید.
  • استیک های ضخیم تر باید مدت زمان بیشتری بپزند ، اما بهتر است پخت را کم انجام دهید ، میزان پخت آن را بررسی کنید و در صورت لزوم آشپزی را ادامه دهید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را می بندید؟

“اگر استیک شما ضخیم تر از حدود ¾ اینچ است ، درب آن را ببندید تا یک اجاق گاز همرفت ایجاد شود. اگر استیک طرف نازک یا دامن است ، گریل را باز بگذارید. در غیر این صورت ، شما قبل از تهیه استیک آن دو طرف را خوب جستجو نمی کنید. “مک کی کلارک می گوید.

برای بررسی سازگاری ، می توانید استیک را برش دهید ، اما ممکن است شادی خود را از دست بدهید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست استاد گریل است ،” قبل از اینکه فکر کنید گوشت تمام شده است و سپس چند دقیقه بعد از آن ، گوشت خود را بررسی کنید. هنگامی که گوشت شما 5 درجه فارنهایت پایین تر از دمای مطلوب پخت است ، از کوره بردارید ، سپس با فویل به مدت 10 دقیقه چادر بزنید. هنگام استراحت گوشت به پخت خود ادامه می دهد. ”

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای اندازه گیری میزان مطبوعیت استفاده کنید و پخت استیک خود را تا زمانی که دوست ندارید ادامه دهید.

استیک Doneness دمای داخلی (درجه فارنهایت)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
خیلی خوب 165 درجه فارنهایت

نکته ویژه نحوه گریل دامن بغل یا دامنمک کی کلارک می گوید: “مراقب باشید که این برش ها نازک تر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به آمادگی مطلوب شما نیاز دارد.”

بنابراین مراقب آن کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از برش به استیک خود استراحت دهید

استیک کبابی بریده شده با سبزیجات در بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دهید ، آب آن خارج می شود و یک تکه استیک کم آبدار برای شما باقی می ماند.

در عوض ، استیک خود را با فویل آلومینیومی چادر کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن جا بیفتد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این نیز باعث می شود استیک پختن را تمام کند.

توصیه می کنیم دانه را برش دهید زیرا ماهیچه ها را به قطعات کوچکتر برش می دهد و استیک شما کمتر چرب می شود – این مرحله برای برش های سخت تر مانند استیک جانبی ضروری است!

در مورد سایر برش ها ، از استیک هرطور که دوست دارید لذت ببرید.

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای تخصصی تری هستید؟ به BODNutrition.com سر بزنید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *