طرز تهیه یاقوت سرخ؛ دسر خوش ذوق یزدی


طرز تهیه یاقوت سرخ؛  دسر خوشمزه یزدی

ماکوت عنوان منصفانه دسر بی همتا را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوش ذوق در یزد است. این دسر خوش ذوق فوق العاده مقوی را انتخاب کنید و انتخاب کنید مفید است.


به گزارش ایلنا، مقوت عنوان منصفانه دسر بومی یزد است. اگر جستجو در منصفانه دسر مقوی هستید، می توانید ماکارونی را بررسی کنید کدام ممکن است فرآیند پخت آسانی دارد.


ادبیات


برای تهیه این دسر به داروها زیر خواستن داریم:


نشاسته گل: ۲ قاشق غذاخوری


شکر: ۲ سوم فنجان


آب: ۲ لیوان


گل رز: نصف فنجان


زعفران: به دلخواه


تکه های بادام را انتخاب کنید و انتخاب کنید خلال پسته: به میزان مورد نیاز تزیین کنید


طرز تهیه یاقوت سرخ؛  دسر خوشمزه یزدی


طرز تهیه دسر ماکارونی


برای تهیه، ابتدا آب را روی بنزین بگذارید به همان اندازه بجوشد. نشاسته را در نصف لیوان آب خنک رفع کنید. سپس به سختی نشاسته را در آب در جاری جوش اضافه کرده را انتخاب کنید و انتخاب کنید ترکیب کردن کنید. بگذارید نشاسته بجوشد.


زعفران را در ۲ قاشق غذاخوری آب رفع کرده را انتخاب کنید و انتخاب کنید شکر را اضافه کنید. به هم زدن یکپارچه دهید به همان اندازه شکر رفع شود. در آخر گلاب را ریخته را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجتناب کرده اند روی حرارت بردارید. سپس بادام های دانش شده را اضافه کنید.


تأمین: همشهری وب مبتنی بر


انتهای پیام/