طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای نشان دادن کمبود کباب خود با همبرگر ، آبگوشت و هات داگ وجود دارد ، اما ما پیشنهاد می کنیم که در سال جاری انشعاب پیدا کرده و نحوه پخت ماهی قزل آلا را بیاموزید.

ماهی قزل آلا کبابی بسیار دوست داشتنی است.

ماهی قزل آلا ماهی گوشتی تر است ، به این معنی که دمای کباب پز را بیشتر از ماهی سفید ظریف نگه می دارد.

همچنین آسان است که طعم را به فیله ماهی قزل آلا با روش های مختلف تزریق کنید (ما در یک دقیقه به آن می رسیم).

مهم نیست چه طعمی را انتخاب می کنید ، باید مراحل را کنار بگذارید.

در اینجا راهنمای شما در مورد نحوه پخت ماهی قزل آلا که کاملاً مرطوب و پوسته پوسته است ، آورده شده است.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

زنی که ماهی قزل آلا خام را روی تخته برش می خرد

اشلی نادر ، RDN ، موسس Be Well by Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که سعی کنید ماهی آزاد ماهی صید شده را ترجیحاً از بازار ماهی محلی پیدا کنید.

چربی فیله ماهی قزل آلا نسبت به ماهی قزل آلا کمتر است.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای محتوای امگا 3 کمی بیشتر از ماهی قزل آلا وحشی است ، اما دارای امگا 6 به میزان قابل توجهی و چربی های سالم کمتری است.

2. تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید آن را بپزید

ماهی قزل آلا کبابی روی تخته سرو.

برخی برنامه ریزی ها برای دستور العمل های ویژه ماهی قزل آلا مورد نیاز است.

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی در Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی قزل آلا خود را روی تخته بپزید ، فراموش نکنید که قبل از قرار دادن تخته روی توری ، حداقل یک ساعت آن را در آب خیس کنید.

اگر درباره استفاده از تخته کنجکاو هستید ، Salmon Cedar Plank را با Maple Glaze امتحان کنید.

اگر فایل ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی کوره قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا خود را تمیز کرده و خشک کنید

هنگامی که آماده شروع آماده سازی ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در سینک بشویید و قبل از چاشنی یا چاشنی آن را کاملاً خشک کنید.

اگر با ماهی قزل آلا با پوست کار می کنید ، گامی نیست که بخواهید از آن بگذرید.

او گفت که فایلها باید کاملاً خشک شوند تا پوست ترد و خوبی داشته باشد.

4. گریل خود را تمیز کنید

قبل از تنظیم ماهی قزل آلا خود را خراش دهید ، حتی اگر از بسته های فویل استفاده می کنید.

بهتر است کار را از قبل انجام دهید تا اینکه پوست ماهی قزل آلا ترد را از دست بدهید یا با یک بسته فویل بجنگید زیرا به کباب چسبیده است.

5. ماهی قزل آلا خود را بچشید

اگر برای یک ماریناد می روید ، باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر پیشنهاد می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کرده و چند ساعت قبل از کباب کردن در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه او آمینوهای نارگیل (جایگزین سس سویا بدون گلوتن) و عسل را برای ایجاد آرامش در آمینوها ترکیب می کند.

اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و با روغن بپاشید ، سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از کباب کردن در دمای اتاق بماند ، مک کی کلارک می گوید.

این آماده سازی به پخت یکنواخت ماهی قزل آلا کمک می کند.

6. گریل خود را گرم و روغن کنید

شما باید یک کوره گاز بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا نصب کنید.

اگر با ذغال سنگ کار می کنید ، اجازه دهید گریل قبل از تنظیم ماهی قزل آلا حدود 20 دقیقه گرم شود.

روغن گریل شما خطر چسبیدن ماهی به تخته را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا خود را کباب کنید

سرانجام ، اینجاست که جادو اتفاق می افتد. مک کی کلارک می گوید ، اگر از فیله ماهی قزل آلا با پوست استفاده می کنید ، هیچ گونه ورق زدن لازم نیست.

با این حال ، شما باید محل Goldilocks را در کوره خود انتخاب کنید.

او پیشنهاد می کند: “محلی را در کوره انتخاب کنید که موازی گرمترین و خنک ترین قسمت ذغال سنگ باشد.”

شما باید فیله ها را با پوست برداشته ورق بزنید ، اما این بدان معناست که شما این فرصت را دارید که ماریناد شیک را از هر دو طرف مسواک بزنید.

(ما عاشق مرکبات و ادویه در دستورالعمل ماهی قزل آلا کبابی ماریناد نارنجی هستیم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت فیله های شما دارد ، اما نیازی به تایمر ندارید.

همچنین می توانید آن را بپزید تا زمانی که فایل با چنگال پوسته پوسته شود ، نادر توضیح می دهد.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

با این وجود که ماهی پخته شده خود را دوست دارید ، مک کی کلارک پیشنهاد می کند بعد از برداشتن از کوره ، آن را با فویل آلومینیوم جایگزین کنید.

چادرها به گوشت فرصتی برای استراحت کمک می کند و حتی باعث نازک شدن می شود.

پس از رسیدن به سطح هدایایی که از آنها راضی هستید ، می توانید طعم دهنده های اضافی به آن اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد از “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سس سویا و زنجبیل تازه” استفاده کند ، که درست قبل از سرو به آن اضافه می کند.

به دنبال نکات آشپزی تخصصی و اطلاعات تغذیه ای هستید؟

به BODNutrition.com سر بزنید و بیاموزید که چگونه با داشتن دو برنامه تغذیه ، 2B Mindset و Portion Fix ، تغذیه سالم طولانی مدت داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *