با نحوه پخت قارچ قارچ خوشمزه آشنا شوید


اگر می خواهید جادویی یک غذا درست کنید ، نحوه پخت قارچ را بیاموزید.

اگر می دانید که چگونه آنها را به درستی بپزید ، قارچ ها به مواد مغذی و طعم زیادی می افزایند.

وندانا شث ، متخصص تغذیه ، RDN ، CDCES ، FAND ، نویسنده ، می گوید: “قارچ ها کالری کمی دارند و مقدار زیادی از مواد مغذی را شامل می شوند.” میز هندی من: دستور العمل های سریع و خوشمزه گیاهیبه

جکی نیوجنت ، RDN ، CDN ، سرآشپز ، متخصص تغذیه و نویسنده می افزاید: “قارچ سدیم کمی دارد ، در عین حال امامی بالایی دارد ، که در نهایت به شما امکان می دهد از نمک کمتری استفاده کنید در حالی که هنوز طعم عالی دارید.” کتاب آشپزی تمیز و ساده دیابتبه

با نحوه پخت کامل قارچ ها آشنا شوید – بنابراین آنها پر از طعم هستند و هرگز لاستیکی یا خسته کننده نیستند!

قارچ خام در کولاندار

نحوه تمیز کردن قارچ

هنگام تمیز کردن قارچ مراقب باشید. نیوجنت توضیح می دهد که اگر از آب زیاد استفاده می کنید ، زمان بیشتری طول می کشد تا قهوه ای شود یا قهوه ای شود.

در عوض ، از یک حوله کاغذی مرطوب برای تمیز کردن مواد زائد یا شستشو سریع و سپس خشک کردن آن استفاده کنید.

هر پای سختی را کوتاه کنید ، و شما آماده رفتن هستید.

نحوه جستجوی قارچ

قارچ های خرد شده را در ماهیتابه چدنی تفت دهید

سرخ کردن یا چاشنی قارچ طعم و مزه یک غذای عالی یا افزودن دستور العمل را تقویت می کند ، مانند سینه مرغ با قارچ سرخ شده.

اگر برایتان سوال است که چگونه قارچ صدفی بپزید یا چگونه قارچ شیتاکه را بپزید ، این روش را امتحان کنید.

نیوجنت گفت ، تقریباً برای هر نوع قارچ کار می کند ، از جمله دکمه سفید ، کرمینی ، پورتوبلو ، راش ، ترومپت ، مایتاک (چوب خروس) و شیرماهی.

  • اگر اندازه قارچ های شما متفاوت است ، آنها را به قطعات مساوی برش دهید.
  • یک قاشق چایخوری روغن یا کره (اختیاری!) در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، قارچ ها را در یک لایه اضافه کنید. به آنها فضای کافی بدهید ، وگرنه به جای قهوه ای بخار می شوند.
  • قارچ ها را به مدت 5 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید.
  • ورق بزنید و این کار را تا قهوه ای طلایی ادامه دهید.
  • مزه دار کنید و سرو کنید.

چگونه قارچ را کباب کنیم

از آشپز نحوه پخت قارچ پورتوبلو را بپرسید ، آنها احتمالاً کباب کردن را پیشنهاد می کنند ، زیرا این کلاهک ها از داخل توری ها نمی افتند.

Sheth همچنین پیشنهاد می کند که قارچ های maitake و shiitake را کباب کنید.

وی توضیح داد: “گرمای زیاد طعم آنها را افزایش داده و افزایش می دهد.”

  • قارچ ها را با روغن آغشته کنید. هر چاشنی که دوست دارید اضافه کنید.
  • قارچ ها را مستقیماً روی حرارت متوسط ​​و متوسط ​​کباب کنید تا علائم گریل شکل بگیرد ، حدود پنج دقیقه در هر طرف.
  • با سس یا سایر ادویه ها برس بزنید و سرو کنید.

قارچ های کوچکتر را با قرار دادن روی سیخ یا استفاده از سبد گریل کباب کنید.

طرز تهیه قارچ

نیوجنت می گوید: “اکثر قارچ ها به خوبی تفت داده می شوند ، مخصوصاً دکمه سفید کامل یا یک چهارم ، کرمینی ، پورتابلا و قارچ maitake.”

بنابراین موارد دلخواه خود را بخرید و این روش را امتحان کنید.

آنها را خیلی نازک خرد نکنید – قارچ ها هنگام پختن تقریباً نصف می شوند.

  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • قارچ ها را با یک قاشق چایخوری روغن و هر چاشنی دلخواه مسواک زده یا بریزید. آنها را در یک لایه روی یک ورقه پخت یا ظرف پهن کنید.
  • به مدت 20 دقیقه تفت دهید ، گاهی اوقات هم بزنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچ پخته شده با اسفناج و پنیر

یک دکمه سفید پر شده ، کرمینی یا قارچ پورتوبلو یک پیش غذای عالی یا یک غذای مهمانی می سازد.

این دستور غذا را برای اسفناج و قارچ های پر شده با پنیر امتحان کنید یا سیر خود را درست کنید.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • کلاه های قارچ خود را با مواد دلخواه پر کنید. کلاهک های پر شده را در یک ظرف پخت قرار دهید.
  • حدود 25 دقیقه تا زمانی که قارچ ها نرم شوند و مواد آن بخارپز و پخته شود بپزید.

چگونه قارچ های خود را تراز کنید

قارچ خام در یک سبد

این نکات دیگر را امتحان کنید تا طعم قارچ ها حتی بهتر شود:

  • یک “جشن قارچ” درست کنید. قارچ های خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به شکل دلخواه خود درآورید (کیک برگر ، کوفته ، فیله تاکو و غیره) و به طور معمول بپزید تا پخته شود. تمام طعم گوشتی را دریافت می کنید ، با رطوبت بیشتر و کالری کمتر.
  • این دستور پخت آهسته سیر و قارچ را امتحان کنید.
  • قارچ ها را به “بیکن” تبدیل کنید. سپس قارچ های نازک ورقه شده آنها را با روغن و ادویه هایی مانند پاپریکای دودی و دود مایع مخلوط می کنند تا طعم “بیکن” بیشتری پیدا کند. در دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه تفت دهید ، سپس فر را خاموش کنید و بگذارید قارچ ها به مدت 45 دقیقه در فر ترد شوند.

آیا نکات و توصیه های تغذیه ای تخصصی تری می خواهید؟ به BODNutrition.com سر بزنید تا بدانید برنامه ها و محصولات تغذیه Beachbody چگونه می توانند به شما در داشتن زندگی سالم کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *