آیا دانه ها بعد از پخت هنوز ارزش غذایی خود را دارند؟ : تغذیه


من یک دستور نان دانه / کیک تهیه شده با کتان ، چیا ، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل (به اضافه یک تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام آسیاب شده و کمی شکر قهوه ای) ارائه کرده ام. من آن را ایجاد کردم تا من و شریکم به راحتی بتوانیم هر روز دوز “فوق دانه” خود را بدون شکست دریافت کنیم. یک نان یک هفته برای ما طول می کشد. با این حال ، من هرگز بررسی نکردم که آیا مواد مغذی آنها را با پختن دانه ها به این روش از بین می برم یا نه. آیا شنیدن افکار عالی خواهد بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *