آیا خود را در حال انقراض می خوریم؟ : تغذیه


“تنوع غذاهای ما و این واقعیت که بسیاری از غذاها در معرض خطر هستند به طور تصادفی اتفاق نیفتاده است. این یک مشکل کاملاً انسانی است. بیشترین کاهش تنوع محصول در دهه های پس از جنگ جهانی دوم رخ داد. دانشمندان راههایی را برای تولید غلات مانند برنج و گندم با نرخ باورنکردنی پیدا کردند تا بتوانند میلیون ها نفر را از گرسنگی نجات دهند. برای رشد غذای مورد نیاز مورد نیاز جهان ، هزاران گونه سنتی با تعداد کمی فوق العاده جدید جایگزین شد. استراتژی ای که این امر را تضمین می کرد – مواد شیمیایی زراعی بیشتر ، آبیاری بیشتر و ژنتیک جدید – به عنوان “انقلاب سبز” شناخته شد.

کل مقاله را بخوانید

https://www.theguardian.com/books/2021/sep/17/are-we-eating-oursrself-to-extinction

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *