آیا آرد برنج چسبناک بسیار فرآوری شده محسوب می شود؟ : تغذیه


من تعجب می کنم که آیا آرد برنج ، به ویژه برنج چسبناک / موچیکو / برنج چسبناک ، که برای تهیه بسیاری از شیرینی های آسیایی استفاده می شد ، یک غذای فرآوری شده بسیار ناسالم محسوب می شود؟

با توجه به آنچه می بینم ، فقط برنج حاوی یک ماده غذایی کامل است. اما من تصور می کنم که نشاسته و GI بسیار بالایی دارد.

آیا خوردن منظم غذا به اندازه کافی سالم است؟ (من دوست دارم موچا نارگیل نارگیل را با کیناکو درست کنم!)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *